Een overzicht van mijn klanten als schrijver & contentstrateeg

Het klopt dat veel van mijn artikelen onder een andere naam worden gepubliceerd, dit komt omdat ik mijn werk verkoop en de opdrachtgevers het onder hun naam mogen plaatsen. Ik zet hun kennis en ervaring op papier.

Klanten waar ik voor schrijf of een contentstrategie voor opzette

HR Navigator

Maandelijks schrijf ik meerdere HR artikelen, met als doel de expert te zijn voor HR professionals. Ook strategiedagen gefaciliteerd, whitepapers en magazines geschreven en commerciële funnels ontwikkeld en opgezet.

Yoga Shop

Maandelijks schrijf ik meerdere blogs voor de Yoga Shop. Het doel is om goed gevonden te worden in Google, waarbij waardevolle inhoud het belangriijkste is. Ook schrijf ik productpagina's, de kennisbank en de merkbeschrijvingen.

BG Magazine

Maandelijks schrijf ik meerdere grote onafhankelijke artikelen over allerlei HR onderwerpen. BG Magazine is het grootste online magazine over HR. Om de artikelen te lezen is een betaald lidmaatschap nodig.

Wereldreis.net

Een aantal artikelen en blogs geschreven over steden in de wereld. Het doel is om hoger in Google te komen en tegelijk natuurlijk om de lezer te voorzien van heerlijke voorpret voor hun avonturen.

Edit Marketing

Voor Edit Marketing schrijf ik artikelen en whitepapers voor verschillende klanten, zoals voor Volgroen.

Jaap.nl

Voor Jaap.nl heb ik wekelijks een leuke blog geschreven om de bezoekers op een energieke manier te inspireren over wonen, kopen, huren en interieur.

Wat ze van me vinden?

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Uitstekende en creatieve schrijver"
Cindy is een uitstekende en creatieve schrijver met verstand van SEO. Ze is aangenaam om mee samen te werken voor de artikelen die ze heeft geschreven voor mijn reiswebsite van de Wereldreizigersclub!
Eric, eigenaar Wereldreis.net
"Cindy is vlot, punctueel en levert graag dat beetje extra werk"
Voor Cycle Media heeft Cindy een serie aan blogartikelen geschreven die goed gelezen zijn op diverse kanalen. Cindy is vlot, punctueel en levert graag dat beetje extra werk waardoor ze jou als opdrachtgever blijft verrassen. Ook denkt ze graag mee met jouw contentstrategie waardoor je ervan verzekerd bent dat deze vanuit de basis goed en structureel is opgezet. Ook verdiept zij zich goed in het onderwerp zodat ze hier goed over kan schrijven. Door haar enthousiaste en positieve houding is het ook nog erg fijn om met haar samen te werken. Ik kan Cindy van harte aanbevelen als tekstschrijver!
Cindy Stechweij schrijver Cycle Media referentie
Toby, business dev. Cycle Media
"Het was heel duidelijk dat ze het leuk vond om te doen"
Ik zie altijd als een berg op tegen het schrijven van mijn blogs. Cindy heeft vier prachtige blogs voor me geschreven. Ze pakte snel op wat ik precies in mijn blogs wilde, ze kwam haar afspraken na en gaf nog een aantal leuke tips. Bovendien was het heel duidelijk dat ze het leuk vond om te doen. Kortom: het ging helemaal naar wens, dank je wel Cindy!
Inge, eigenaar Dichtbij Mediteren
"Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van je blogs!"
Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van je blogs!
Cindy Stechweij schrijver Jaap.nl referentie
Lisanne, coördinator Jaap.nl

Ook met me samenwerken? Leuk.

Nog meer klanten

Cycle Media

Voor Cycle Media schreef ik meerdere monsterblogs van +1.500 woorden en schreef ik hun commerciële funnels uit om meer klanten te krijgen. Ze plaatsten de artikelen oa op Frankwatching, waar ze meer dan 18.000 keer gelezen werken.
Cindy Stechweij schrijver BAN

Bestuursopleiding Nederland (BAN)

Voor BAN heb ik meer dan 50 opleidingspagina's geschreven. Ze willen af van hun ouderwetse schrijfstijl en huurde mij in om te vernieuwen en te verfrissen.

Wolk Heupairbag

Voor Wolk Heupairbag schrijf ik wekelijks artikelen, whitepapers en testimonials om onder de aandacht te komen van zorginstellingen. Informeren, inspireren en verkopen zijn de belangrijkste doelen.
Cindy Stechweij schrijver Hogeschool Leiden

Hogeschool Leiden

Voor de opleiding Werkgelukdeskundige van de Hogeschool Leiden schrijf ik meerdere artikelen, om deze opleiding onder de aandacht te brengen. Zelf ga ik deze opleiding ook volgen in september.

Dichtbij Mediteren

Voor Inge Orlemans van Dichtbij Mediteren heb ik meerde blogs geschreven en de kennisbank over mediteren.
Cindy Stechweij schrijver Digital Takeout

Digital Takeout

Voor Digital Takeout heb ik een strategiedag gefaciliteerd, om de contentstrategie uit te denken en op te zetten. Doel is om expertise te delen en altijd onder de aandacht te zijn van (potentiële) klanten.

Ook met me samenwerken? Leuk.

arrow_drop_up arrow_drop_down