arrow_drop_up arrow_drop_down

"A good speaker is done talking before the audience is done listening"

Mogelijkheden & pakketten

Tarieven pakket 1 cindy stechweij schrijver

Spreker

Als spreker huur je mij in om de groep te voorzien van energie, inspiratie, nieuwe inzichten en enthousiasme. Ik spreek over carrière, solliciteren, HR, werkgeluk, goed werkgeverschap, on- en offboarding, arbeidsmarktcommunicatie, employer branding, duurzaamheid, no waste lifestyle, yoga en meditatie, ondernemerschap, overtuigingskracht en storytelling. 


Mijn eigen stories tijdens het spreken komen allemaal uit mijn persoonlijke en professionele ervaring, opleidingen, trainingen en workshops die ik heb gevolgd. En natuurlijk ook uit mijn avonturen en levenservaring- en inzichten vanuit mijn reizen en wonen in het buitenland.


We gaan als volgt te werk:

- We bespreken het doel van het spreken

- En ook de doelgroep en het onderwerp,

- je verwachtingen van mij

- en wat jij belangrijk vindt

- Ik ga aan de slag met de voorbereiding

- Je ontvangt een moodboard met mijn ideeën

- Voelt dit goed? Dan maak ik het definitief

- Heb je nog feedback? Dan verwerk ik dat

- Het wordt een sprankelende spreekbeurt

- We evalueren het spreken en de reacties

- En natuurlijk de samenwerking

1.299 euro
Tarieven pakket 2 cindy stechweij schrijver

Dagvoorzitter

Als dagvoorzitter huur je mij in om de zaal energiek en enthousiast te krijgen en te houden tijdens je hele evenement. Wat je hierin kunt verwachten van me? Scherpe en kritische vragen, leuke anekdotes, interactie, informatie delen vanuit storytelling.


Je kiest zelf of we de voorbereiding telefonisch en digitaal doen of dat je liever een of meerdere keren wil afspreken om je evenement en mijn rol als dagvoorzitter door te nemen.


Ik ben een energie en enthousiaste dagvoorzitter. Behalve dat ik brede kennis heb over en interesse heb in veel zaken, bereid ik me natuurlijk tot in detail voor over de kennis van het evenement. 


We gaan als volgt te werk:

- We bespreken het doel van het event

- Inclusief de doelgroep en het onderwerp

- We gaan in op je verwachtingen van mij

- en wat jij belangrijk vindt

- Ik ga aan de slag met de voorbereiding

- Je ontvangt een moodboard met mijn ideeën

- Voelt dit goed? Dan maak ik het definitief

- Heb je nog feedback? Dan verwerk ik dat

- Indien nodig doe ik een telefonische kennismaking met de sprekers

- We maken er een mooie dag van!

- We evalueren het spreken en de reacties

- En natuurlijk de samenwerking

Tussen de 1.499 en 2.249 euro
Tarieven pakket 3 cindy stechweij schrijver

Dagvoorzitter + coaching

Behalve ervaring als dagvoorzitter, heb ik ook veel ervaring met coaching en training geven op het gebied van overtuigen en storytelling. Wil je je op deze punten nog beter voorbereiden om je event tot een groot succes te maken? Ik begeleid jou (en/of je sprekers) graag.


Dit ziet er zo uit:

We bespreken je wensen voor mij als dagvoorzitter zoals hier links is beschreven. Verder gaan we vanuit van drie coachingssessies bij jou op locatie die ervoor zorgen dat jij (en/of je sprekers) volledig tot jullie recht komen tijdens het evenement.


Inspiratie, storytelling en overtuigingskracht staat hier centraal.

Tarief dagvoorzitter + 750 euro

Wat anderen van mij vinden als spreker en dagvoorzitter

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Cindy was het meest inspirerend van het hele congres"
Het meest inspirerende van dit congres was Cindy Stechweij, met haar energie, enthousiasme en vernieuwende inzichten over HR-onderwerpen.
Deelnemer congres HRM in de Zorg
"Wat een energie, ze neemt zo de hele zaal mee!"

Cindy kende ons als organisatie niet, maar tijdens het spreken voelde het alsof ze een van ons was. Ze had zich goed voorbereid, kwam met pakkende en aansprekende anekdotes en iedereen was mega enthousiast.

Waffaa, tanteLouise
Add Your Stars
"Een goede spreker die de aandacht weet vast te houden"

Je bent een van de weinige die dit team zo lang heeft weten te boeien, zonder dat ze zich gingen vervelen. Knap werk als spreker.

Ronald, Ambulance Amsterdam

"Je inspireert mensen om in hun eigen kracht te blijven"

Je bent een enorm spreek- en presentatie talent. Ook ben je creatief in het bedenken van sessies en methodieken om met de groep in gesprek te gaan.

Annerie, Effectory

Wat je altijd van mij kunt verwachten

  • Mijn volledige aandacht, energie en enthousiasme
  • Al mijn opgedane kennis en expertise deel ik ook graag met je.
  • Ik heb de neiging om snel (commerciële) kansen te spotten voor jouw business
  • En die floep ik er ook nog eens graag uit
  • Ik ga niet voor een glimlach, maar voor een schaterlach.
  • Mijn lat ligt hoog, dus het komt goed uit dat ik geen hoogtevrees heb - ok, dit heb ik wel, maar figuurlijk niet